Lenalidomide Revlimid Pret Romania

rii Pret România. În farmacia din diferite părți ale României, lenalidomida Pret România este de aproximativ 20.050 USD pentru 28 de capsule. Un pachet de 28 capsule cântărește aproximativ 2,5 mg.

Lenalidomide Revlimid Pret Romania

Cât Pret Lenalidomida (Revlimid) în România?

Puteți obține reduceri la Lenalidomidă prin asigurare și asistență medicală. Pastilele pot fi destul de scumpe dacă le cumpărați fără asigurare privată lunar. Pret Lenalidomidei (Revlimid) Pret medicamentelor sunt de aproximativ 65 USD în fiecare lună, ceea ce este mai mare decât alte medicamente pentru tratamentul cancerului.

Cu toate acestea, mulți pacienți caută o versiune generică a Lenalidomidei Exemplu: Lenalid 5 mg, Lenalid 10 mg, Lenalid 15 mg, Lenalid 25 mg din India, care doar Pret  sunt în jur de 50 USD – 150 USD, în funcție de ordinea de rezistență acum, Pentru mai multe informații vă rugăm să discutați cu noi.

Spre deosebire de alte medicamente și medicamente, lenalidomida nu este disponibilă într-o versiune generică. Trebuie să cumpărați versiunea originală de la farmacie. Puteți obține rambursarea medicamentelor în cadrul unor scheme precum programele Medicare și planurile de avantaj Medicare.

Contact rapid

În plus, există mai multe programe și carduri de reducere a medicamentelor care pot oferi Lenalidomidă la Pret reduse.

Administrarea Revlimid (Lenalidomidă):

Revlimid (Lenalidomidă) se administrează oral sub formă de doză de 25 mg o dată pe zi, care se administrează timp de 21 de zile într-un ciclu de dozare de 28 de zile dimineața sau seara. Împreună cu Lenalidomida, 40 mg de dexametazonă se administrează în zilele 1-4, 9-12 și 17-20 în același ciclu de dozare de 28 de zile. După înghițire, Lenalidomida este complet absorbită (biodisponibilă) în decurs de 6 ore de la administrare. Lenalidomida este metabolizată în continuare în ficat și distribuită în toată regiunea canceroasă. Odată ce își finalizează acțiunea, ulterior, mai mult de 50% din doză este expulzată din organism în decurs de 3 până la 5 ore predominant sub formă de urină (90%). La pacienții cu probleme renale (renale), aproximativ 40% din Lenalidomidă este excretată în timpul unei singure sesiuni de dializă.

O doză inițială de Revlimid (Lenalidomidă) pentru pacienții cu insuficiență renală cu MM:

Deoarece medicamentul nu este ușor excretat din rinichi, doza inițială de Lenalidomidă trebuie ajustată la pacienții cu probleme moderate sau severe la rinichi cu MM. Ajustarea este foarte importantă pentru expunerea adecvată la medicamente la astfel de pacienți. Tabelul de mai jos va arăta doza inițială de Lenalidomidă pentru pacienții aflați în diferite stadii ale problemelor renale cu MM.

Quick-Contact

Tabel: Doza inițială de Lenalidomidă la pacienții cu insuficiență renală cu MM

Categorie de insuficiență renală Doză Moderată 10 mg o dată pe zi Severă 15 mg o dată pe zi Boală în stadiul final 5 mg o dată pe zi după dializă

×